Skip to content

Himaya Premium Hijab Head Loop Medical Face Mask

SKU MK800001-LAT-00-50PCS
Save up to 20% Save 17%
Original price RM 35.00
Original price RM 8.00 - Original price RM 55.00
Original price RM 35.00
Current price RM 29.00
RM 7.00 - RM 44.00
Current price RM 29.00
Color: Love Latte
Type: 1 Box

Himaya Premium Hijab Medical Face Mask
(3ply Headloop mask) 50's /Box or 10's /Pack
Colour: Love Latte/ Soft Olive (Pastel Colour)
Limited Edition: Apricot Dream / Blue Lagoon
Floral Series: Folk Navy / Philips Burg Blue / French Romance

Himaya Premium Hijab Medical Face Mask
(4ply Headloop mask) 50's /Box or 10's /Pack
Colour: Red Velvet / Sweet Rose Gold / Ocean Blue

  

Extra soft and Premium quality to helps reduce skin irritation from long wear and better breathability

✔️BFE > 98%
✔️PFE > 96%

💚EXTRA PROTECTION AGAINST SMOG, BACTERIA, DROPLET, POLLEN
🧡EXTRA SOFT FOR SENSITIVE SKIN

✅Berkesan terhadap asap, bakteria, titisan air dan debunga
✅Lebih lembut, sesuai untuk kulit sensitif
✅Asia Halal brand awards 2020
✅Bintang Pilihan (Star's Choice)

Customer Reviews

Based on 10 reviews
100%
(10)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
n
nabilanch
Best ever🔥

Loveeeeeee sangat mask brand Himaya ni. Warna pun soft menarik ja. Senang nak matching dengan baju/tudung hihi. Beli yang headloop tak payah pakai mask extender dah. Banyak kali dah repeat dengan VV. Servis pun terbaik. Laju berdesup. Puas hati.

S
SHAIZWAYU JAAFAR

Himaya Premium Hijab Head Loop Medical Face Mask

G
Gigi

Is original👌🏼👌🏼

a
atikahambi99

Material lembut, selesa untuk di pakai, mudah untuk digunakkan
bungkusan ya kemas, kotak tidak rosak
Love ❤️❤️

f
fatin_nzwa

Besttt sangat mask niii, lembut je bila pakai, lpstu dia punya headloop tu very convenient sbb asing camu, mmg slalu pkai mask ni je and warna dia sesua dgn lots of colour

×
Welcome Newcomer